(haiq XCIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ciała ułomne
nie wierzące diagnozie
wiara za ścianą

                          [haiq XCIII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 1 września 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    a no i coś w tym jest, bo kiedy jedna wiara nie działa, inna się uaktywnia i poszukuje się czegoś, co daje nadzieję.

    · Zgłoś · 13 lat