(haiq XCIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

zapach lizolu
biel bez prostoty bieli
droga do Salem

                        [haiq XCIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 września 2011
anonim