(haiq XCV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

pokój chorych
łóżko nakazem chwili
zapatrzony ból

                            [haiq XCV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 4 września 2011
anonim