wyrażenie przyimkowe na czworaka(ch) musi chodzić
odurzone alkoholem rzeczowniki określone
w tym przypadku w narzędniku ktoś się potknął
w mianowniku
często czasem okolicznie okolicznik czasu zwykle
nie odróżnia się od reszty z którą zresztą wchodzę w kwestię
jak ją teraz mam zrozumieć kiedy pada
z(resztą) w tłumie
kto się pytam w tym połapie chyba to jest kwestia smaku
kwestia widzi się z tematem dużo piją treści tracą
powtarzają stały motyw problem kwestii
to są zwroty
z czasownikiem się wstawiały metafory są na haju
partykuła ledwo żyje do przysłówka ciągle pije
o czasownik kłótnie trwają z którym z nich
się dokonają
Ewciu, co do znaczenia drugiego nawiasu, wstawiłem go nie bez powodu. "z resztą"- wyrażenie przyimkowe, "zresztą" partykuła wprowadzająca mogą zmienić postać rzeczy.
W tym całym galimatiasie starałem się w każdej frazie, znaczeniu, zachować jakąś logikę.