(haiq XCVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wszechświat czterech ścian
blok darmowego smutku
pejzaż nieładu

                                  [haiq XCVI]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 września 2011
anonim