lampa za oknem
nierealna jak okno
jak sufit sfery
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz
·
6 września 2011
-
ewoj, chyba mi się wreszcie podoba.. lampa, okno, sufit, niebo, odległość, niemoc posiadania, ból niespełnienia.. widzisz ile mi się obrazów natworzyło.. ech.. gdyby wszystkie Twoje haiku były takie..