Alinie
kładę dłonie na stole
palcami wystukuję takt znanej melodii
kładę ręce na twoich ramionach
moje palce zaczynają swój magiczny taniec
- coś sprawia że zawsze pomylą drogę
w wytrwałym marszu dochodzą celu
gdy kładziesz się obok jestem bezbronny
a ty moja droga przecudnie wpadasz w rezonans