(haiq XCVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

sześcioramienni
zbrojni imieniem Pana
wiecznej Massady

                    [haiq XCVIII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 9 września 2011
anonim