(haiq C)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

zamknięte okna
twarze straciły oczy
noc wiecznie pewna

                                 [haiq C]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 września 2011
anonim