(haiq CI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

cieknące krople
rytm przywołanej ciszy
ból kwitnie deszczem

                            [haiq CI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 12 września 2011
anonim
Usunięto 1 komentarz