(haiq CII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

Uriel d’Acosta
Amsterdam już się poddał
Shema Israël

                               [haiq CII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 14 września 2011
anonim