(haiq CIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


letni wiatr ciepła
bezzapachowy zapach
kształt rwącej rzeki

                                [haiq CIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 17 września 2011
anonim