Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CIV)
(haiq CIV)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
biały
cumulus
znak granic Atlantydy
żagiel kuszenia
[haiq CIV]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 18 września 2011
Justyna D. Barańska
bo Atlantydę mamy tylko wtedy, gdy bujamy w obłokach? ja to jestem jednak z tych, którzy wierzą, że jej granice wyznacza poziom morza :) może kiedyś w końcu zostanie odkryta
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Atlantyda jest w nas, Justyno...
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści