W trakcie pisania...

kultura_owada

Prawdziwie chce się zmienić

Prawdziwie trwac przejrzyście

Bym niebo mógł osiągnąć

Ominąć piekło, czyściec...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
kultura_owada
kultura_owada
Wiersz · 19 września 2011
anonim