(haiq CV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

sodowe światło
dłonią latarni głaska
suchy mrok placu

                           [haiq CV]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 19 września 2011
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    O, a to nawet przyjemne. Ładny obrazek mi się w głowie pojawił.

    "głaska" niby jest uznawane za poprawne, ale we mnie coś się buntuje jak to widzę - zdecydowanie wolę "głaszcze".

    · Zgłoś · 13 lat temu