(haiq CVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

pełnia Księżyca
szorstka źrenica nieba
hieroglif prawdy

                    [haiq CVI]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 września 2011
anonim