(haiq CXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


long ship of Vikings
irish friar has preached
pawns have got the sea

                                   [haiq CXI]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 29 września 2011
anonim