(haiq CXIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

planeta kurzu
tron galaktyki pustki
wystarczy dmuchnąć

                             [haiq CXIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 1 października 2011
anonim