(haiq CXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

podróżne cienie
szkliste poczwary z głębin
pajęczyny map

                      [haiq CXIV]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 2 października 2011
anonim