Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
English_Girl
Starciłam coś...
Starciłam coś...
English_Girl
Straciłam coś
Wnętrze niegdyś labirynt skomplikowanych, zawiłych, wąskich ścieżek
Czyżbyscie wszystkie stały się asfaltową drogą
Czy jestem taka jak ten prosty mężczyzna w szarej czapce
Utrata ideałów utratą niejasnego sensu istnienia
Lubię
English_Girl
Wiersz · 22 lutego 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści