Starciłam coś...

English_Girl

Straciłam coś
Wnętrze niegdyś labirynt skomplikowanych, zawiłych, wąskich ścieżek
Czyżbyscie wszystkie stały się asfaltową drogą
Czy jestem taka jak ten prosty mężczyzna w szarej czapce

Utrata ideałów utratą niejasnego sensu istnienia
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 16 głosów
English_Girl
English_Girl
Wiersz · 22 lutego 2001
anonim