(haiq CXV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ciepły wosk cienia
spływa po zimnej twarzy
egzorcyzm smutku

                                     [haiq CXV]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 4 października 2011
anonim