(haiq CXVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

źródlane oczy
dłonie czerpiące trwogę
drżące katharsis

                       [haiq CXVI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 października 2011
anonim