Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CXVIII)
(haiq CXVIII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
schody donikąd
stary zwietrzały symbol
dach wciąż wysoko
[haiq CXVIII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 8 października 2011
Justyna D. Barańska
A to już jest swoiste rozprawienie się ze stereotypem językowym. Jednak można tego dokonać na obszarze tak krótkiego tekstu.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
anhelus
można ale za krótko ani za długo ... ja wyznaje zloty środek.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści