(haiq CXXIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


ranek nadchodzi
popłoch skrzydeł za oknem
koniec wygnania

                           [haiq CXXIII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 18 października 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    To dość interesujące, działasz klimatem i właściwie każdego można pod to wygnanie podpiąć. W każdym razie, idą lepsze dni - bo dni.

    · Zgłoś · 13 lat