Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq CXXIV)
(haiq CXXIV)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
otwarto drzwi
lustro oddało twarze
ptaki powróciły
[haiq CXXIV]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 19 października 2011
KoniqMorsqui
znaczy juz dobrze?
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Dominika Ciechanowicz
Znów mam wrażenie, że gdyby zapisać to jako osobne zdania, to wyszłoby ćwiczenie rodem z podręcznika gramatyki jakiegoś języka obcego.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Tomasz Smogór
Wsadziłeś dobry wers pomiędzy dwa średnie, a szkoda bo zabieg z oddawaniem twarzy przez lustro ciekawy.
Jako całość za mało.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Jako całość za mało.