(haiq CXXVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

lecący bocian
anioł pański ścierniska
oswaja wierzbę

                             [haiq CXXVII]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 października 2011
anonim