(haiq CXXVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


Haimon odpływa
Styks pochłania lustro dróg
Dar Antygony

                                    [haiq CXXVIII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 21 października 2011
anonim