(haiq CXXXII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

zagadka okien
oddzielony obraz dnia
powódź za miedzą

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 23 października 2011
anonim