(haiq CXXXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


wiejskie kościoły
wieczorny smak nieszporów
bierzcie i pijcie

                            [haiq CXXXIV]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 25 października 2011
anonim