Krótki wiersz o miłości 14.II.2001, Warszawa
Prezerwatywa z
Makdonalda
Przyjemne z pożytecznym
Walentynki (haiku) 14.II.2001, Warszawa
Ja zauważyłem, że oni strasznie lubią rozumieć sens utworu.
Strasznie ich to podnieca:
,
,
!
Nie wierzysz? Dostałem dzisiaj walentynkę
O! Kumkają głośniej.
Świnia 14.II.2001, Warszawa
Dzień dobry
Jestem świnią
Daj mi miętuska w papierku, bo pobrudzę
„Według Biblii grzech jest obrazą Boga. Człowiek, który grzeszy,
nie okazuje Bogu należytego szacunku i odrzuca Jego miłość.
Skutkiem grzechu jest stopniowe oddalanie się człowieka od
Stwórcy, a w ostatecznym rozrachunku kara w postaci wiecznego
Potępienia (piekło).”
To ja poproszę tego miętuska.
Ichiae Lucsav
Wiersz
·
18 lutego 2001
-
oskarfiut,cipa lubisz sex
-
Justynia15widac ze lubisz sex,ale nie pisz takich rzezy to ludzi odstrasza