(haiq CXXXV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

bociani sejmik
rżysko tętni odlotem
ono zostanie

                           [haiq CXXXV]
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 28 października 2011
anonim