ja?

Bzykk

zastanawiam się kim jestem.
czy tylko normalną nastolatką z milionem problemów ?
A może już dorosłą osobą, której dzieciństwo minęło niepostrzeżenie?
Albo wciąż małą dziewczynką o dużych oczach i z lizakiem w buzi oraz misiem w ręce?
Ciężko odpowiedzieć na takie pytanie.
Świat kreci się tylko wokół nieszczęścia.
Każdy jest zwrócony w stronę polityki, władzy.
A czy ktoś zatrzymał się w miejscu i chociaż raz zastanowił się nad sobą?
Kim właściwie jesteśmy.
Może tylko kolejnym pionkiem w grze zwanej życiem.
A może wyjątkową osoba w czyimś życiu, która nie wyobraża sobie życia bez nas.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Bzykk
Bzykk
Wiersz · 30 października 2011
anonim
  • Bzykk
    Dziękuję za wszystkie komentarze ;)

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • sin∞ger
    Bo jesteś marną prowokacją :c

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Kim właściwie jesteśmy.
    Może tylko kolejnym pionkiem w grze zwanej życiem.
    A może wyjątkową osoba w czyimś życiu, która nie wyobraża sobie życia bez nas.

    JA TAM SIĘ POPŁAKAŁEM

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • sin∞ger
    ładna choinka.

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Ce.
    o mamo. fajnie, że masz tę chęć pisania, ale do czegoś zjadliwego musisz chyba jeszcze dorosnąć

    · Zgłoś · 12 lat temu