(haiq CXXXVI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

dywan liści
rozrzucona sukienka
credo ciała drzew

                           [haiq CXXXVI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 31 października 2011
anonim