Literatura

Twardy (wiersz)

dr Lee

Ten moment
Ta jedna chwila i to jedno uczucie
Niech zostaną w głowie
Zapamiętam je
Przydadzą się

Później jak będzie mówić
Dowidzenia
Ty przypomnę sobie
Wszystko
I będę twardy

"I, wiesz, będę tęskinć..."
Taki jazzowy kawałek jak to szło?
"Napiszę do ciebie"
Taaa raa taaata daa
"Ja nie chcę jechać, wiesz..."
Potem było takie przejście
"Jak ja sobie tam poradzę bez ciebie?"
Cholera, nie pamiętam kto to grał...

Odjechała, nie będę tęsknić, wystarczy że sobie przypomnę te parę momentów
Gdy była wredna, chamska, złośliwa, ślepa na moje uczucia
A to że czuję pustkę to kwestia przyzwyczajenia
Jak do psa
Jezu, kto grał ten kawałek?
Oni się chyba nazywali...
Miłość

słaby+ 13 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 lutego 2001

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca