(haiq CXXXVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

mglisty poranek
mleczne wzgórza liryki
powóz Puszkina

                        [haiq CXXXVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 listopada 2011
anonim