grajkowie

fruźka

 

rozdrapane

rany szarpane

struny wygrywają

życie

 

fruźka
fruźka
Wiersz · 3 listopada 2011
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jesteś bardzo ładna, dlatego pozwolę sobie tego wiersza nie ocenić.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Radek... bo mnie oprócz rąk coś jeszcze opadnie i będziesz mi musiał odszkodowanie płacić :>

    · Zgłoś · 13 lat
  • Tomasz Smogór
    ,,wygrywanie'' jako granie jeszcze jakoś. Reszta już chyba maglowana dość razy.

    · Zgłoś · 13 lat