Marzenia

Kasia W


Tak, chciałabyś by był teraz z Tobą,

byś mogła spać w jego objęciach,

czuć dotyk jego dłoni, bicie jego serca.

Zatrzymać swój wzrok w momencie, gdy on też patrzy...

Zobaczyć wyraz jego twarzy.

Czuć, że patrzy z uczuciem,

z tak wielką miłością.

Rozpłynąć się, unosić - w uczuciu błogości.

Lecz dlaczego ronisz łzy?

Może dlatego, że to Ci się tylko śni ?

Pokochałaś ciemność?

Otworzyłaś samotności drzwi?

Proszę, nie płacz.

Nie marnuj pięknych chwil.

Jeszcze w Twych oczach zabłysną gwiazdy.

Odnajdziesz szczęście, o którym tak marzysz,

za którym tak tęsknisz.

Kasia W
Kasia W
Wiersz · 13 listopada 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Do pamiętnika i zamknąć na kluczyk.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Kasia W
    Każdy ma prawo do własnej opinii ;) Wcale nie uważam by było to coś nadzwyczajnego, jednak nie uważam by trzeba od razu coś zamykać na kluczyk.

    · Zgłoś · 13 lat
  • guccilittlepiggy
    jeśli ktoś ma natręctwo ekshibicjonistyczne, to nie musi być na kluczyk, wystarczy, że w pamiętniku, a ten niech sobie leży gdzie chce ;)
    niestety za niektórymi opiniami idą też konkretne obowiązki, so...

    · Zgłoś · 13 lat