Literatura

Kobieta (wiersz)

Szymon110793

Kobieta Kobieta zmienną jest... Wykonaj w Jej stronę skromny gest A zobaczysz mój drogi Jak szybko urosną Jej rogi Podaruj Ukochanej piękną różę... A zobaczysz ile płaczu ,że płatki są za duże Że kolce w rączki kłują I listki szybko się zepsują Szepnij Jej słówko miłe do ucha... Ona uda że Cię nie słucha Powie , że plany niecne wszcząć poczynasz Że Ją denerwować zaczynasz Każdej Kobiecie , ciężko dogodzić jest Nie ważne jaki byś wykonał gest W odpowiedni moment trafić , to chyba niemożliwe, A wszystko dlatego...... ,że Dziewczę wrażliwe.


niczego sobie+ 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jan Stanisław KICZOR
Jan Stanisław KICZOR 9 stycznia 2012, 09:09
strasznie to wtórne, znane i oklepane. W różnych formach
przysłano: 14 listopada 2011 (historia)

Inne teksty autora

Honor
Szymon110793

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca