ostatnia prosta na dowcipy
w takim stanie
sam nadmiar wniosków prowadzi do śmiechu
tyle że to już robiliśmy i nie pomogło
może wystarczy mocniej
upewnić się w wersji i utrzymać ją w sobie
na długość zgodną z planem
i tak trafimy do sedna
przypomina mi pewien styl K.S. - którego nie darzę sympatią.
wrócę ...