(haiq CLI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wieczorny peron
biała linia prosto w mrok
cień gaśnie w oczach

                             [haiq CLI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 19 listopada 2011
anonim