(haiq CLII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

księżyc nad brzozą
chmury są zbyt ostrożne
jego kroki też

                              [haiq CLII]

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 listopada 2011
anonim