(haiq CLIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


deszcz na dzień dobry
pod mostem parasola
pentagram tęczy

                                 [haiq CLIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 23 listopada 2011
anonim