(haiq CLIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

listopadowy
w nagich koronach klonów
Dionizos śpiący

                                 [haiq CLIV]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 listopada 2011
anonim