(haiq CLV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

śpiący rycerze
w skały czarem zaklęci
powódź się zbliża

                        [haiq CLV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 25 listopada 2011
anonim