(haiq CLVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

zima skulona
chłodno lecz słońce jasne
uśmiech pogody

                                  [haiq CLVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 30 listopada 2011
anonim