(haiq CLIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

horyzont nie zna
ostrych krawędzi fiordów
harpunów sieci

                            [haiq CLIX}
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 1 grudnia 2011
anonim
  • Tomasz Smogór
    Jeśli postawić znak przystankowy jest OK - tzn pauza po krawędzi. Przemawia do wyobraźni.

    · Zgłoś · 12 lat temu