(haiq CLIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


horyzont nie zna
ostrych krawędzi fiordów
harpunów sieci

                     [haiq CLIX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 2 grudnia 2011
anonim