(haiq CLX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

najniższa wieża
najwyższe lochy twierdzy
twarze Granady

                                [haiq CLX]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 grudnia 2011
anonim