(haiq CLXVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

krew z ran Chrystusa
krzyż za zmurszałym płotem
inkaust rozstajów

                                [haiq CLXVII}

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 grudnia 2011
anonim